HuisvestingXL

Coosje Buskenstraat

  • Kaart
  • Streetview

Kenmerken

Plaats
Vlissingen
Straat
Coosje Buskenstraat
Beschikbaarheid
Direct
Slaapkamers
2
Objecttype
Appartement

Beschrijving

Royaal appartement met zeezicht, ruime zitkamer, eetkamer, studeerkamer, luxe keuken en twee of meer slaapkamers op een fantastische locatie nabij strand en centrum.

Indeling:
Begane grond: entree met intercom en postbussen, hal met toegang tot het trappenhuis.

Bel-etage: entree appartement, hal met toegang tot de woonkamer, eetkamer, studeerkamer, toilet en keuken. De ruime, lichte zitkamer biedt fraai zicht over de boulevard en zee. Deze ruimte is voorzien van kunststof kozijnen met draai-/kiepramen en dubbel glas.
De eetkamer met twee vaste kasten, de studeerkamer en de keuken zijn allen gelegen aan de achterzijde van het appartement. De moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder: koelkast, vriezer, vaatwasser, combimagnetron, gaskookplaat en afzuigkap. Vanuit de keuken is er toegang tot het aan de achterzijde gelegen balkon. Op het balkon bevindt zich de stookruimte met combiketel. De eet- en studeerkamer zijn ook als slaapkamer te gebruiken.

Souterrain: middels de interne trap vinden we een etage lager de slaapvertrekken. Overloop met diverse vaste kastruimten. Onder de trap bevindt zich de ruimte voor de wasmachine en droger, doucheruimte met douche en wastafel, twee ruime slaapkamers.

Onderbouw: in de onderbouw bevindt zich een ruime fietsenberging voor privé-gebruik.

Ook geschikt voor het huisvesten van uw medewerkers. Maximaal 4 personen!

Algemeen:
-alle wanden zijn gestuct
-centrale verwarming middels Remeha Advanta combiketel (2007)
-nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolatieglas
-woonoppervlak ca. 105 m²